Bok svima,

ja sam Tatjana Zoka i želim vam dobrodošlicu na moju web stranicu I-Storia. Želja mi je pružiti vam sadržaj koji će istaknuti ono što nudite, ali i rastećenje oko određenih poslova, uštediti vrijeme, troškove i novac te omogućiti više vremena kroz koje se možete posvetiti svom primarnom poslu.

Na ovom mjestu objedinila sam sva svoja znanja i ono što zaista volim raditi. Još za vrijeme studija komunikologije (smjer mediji i odnosi s javnošću) započela sam rad u web lifestyle novinarstvu, što se nastavlja i nakon studija.

Tu upoznajem rad uz WordPress, Canvu, Photoshop, Affinity, Slack, Notion i brojne druge programe. Nakon deset godina iskustva u novinarstvu i digitalnom marketingu, 2021. godine otvaram obrt za promidžbu I-Storia i prepoznajem blagodati koje mi je dao internet u ovom biznisu. U međuvremenu, volonterski obavljam posao glasnogovornice za Humanitarnu udrugu Fijolina te usavršavam svoje znanje raznim edukacijama od kojih izdvajam Google digitalnu garažu: Osnove digitalnog marketinga, SEO edukacija Barbara Slade Jagodić te Razvoj i dizajn sučelja u WordPressu na Pučkom otvorenom učilištu Petar Zrinski.

Trenutno sam stručna suradnica udruge Žene poduzetnice Međimurja i vanjska suradnica i novinarka portala Ljepota&zdravlje.

Fokusirana sam na content writing, copywriting, radionice i individualne konzultacije o društvenim mrežama i odnose s javnošću (PR objave), tekstove za web, medije i društvene mreže malih i srednjih poduzetnika. Mnogima upravo pisanje i kreiranje objava, vizuala i tekstova predstavlja problem i teško im je sročiti na jedno mjesto što žele reći te upravo na to izgube dosta vremena. Upravo tu uskačem ja! Isto tako, ako želite pisati, a samo su vam potrebne smjernice kako točno i upute idete li u dobrom smjeru, slobodno mi se javite da vam pomognem raščistiti sve nedoumice i odgovoriti na sva pitanja.

Osim toga, pružam i usluge virtualnog asistenta za internet stranice kako bi vam olakšala poslovanje te uštedjela vrijeme i novac.

Majka sam dvoje klinaca, obožavam Netflix i čokoladu.

Plus: Možete me pronaći i u GO2Human Hubu i checkirati recenzije klijenata s kojima sam radila!

Tatjana Zoka u plavoj košulji

KONTAKT

Trebate pomoć oko tekstova, objava ili virtualnog asistenta za web? 
Pošaljite mi poruku ili upit za ponudu.

  0
   0
   Vaša košarica
   Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu